Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2020 14:02 - Лесно хоби за всеки но дали е доходоносно?
Автор: zann Категория: Изкуство   
Прочетен: 640 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това е третата година откакто се опитвам да направя кариера като онлайн инфлуенсър и трябва да ви кажа, че това не е лесна работа. Съдържанието което създавам се причислява към категорията "изкуство" . С други думи - рисунки. Защо си струва да се пробвате обаче? Много е просто. Важно е хората да научат за това което правите и социалните медии са перфектния инструмент за това. Изобразителното изкуство по-специално, както може би вече знаете също е много подходящо за споделяне по интернет. За това бих го определил като подходящото хоби за хора които нямат много време. В края на деня е много удовлетворяващо да покажете творбата си и това наистина може да ви даде малко допълнителна мотивация да изпълнявате професионалните си задължения. Както казах, рисуване е най-доброто хоби за което мога да се сетя. Ето и какво наирсувах последно.





Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. stroyanovden - Рисуване
01.08.2020 15:26
Добър си в това което правиш,отдалеч си личи.Популярността,ако толкова много се стремиш към нея, когато престанеш да си вкопчен ще дойде.Талантливите хора,трябва да работят над себе си.
цитирай
2. barin - Здравей, zann. Хобито е според и...
04.08.2020 07:02
Здравей, zann. Хобито е според интереса. Аз например съм бил колекционер като дете на календарчета, по-късно на монети, а сега на полускъпоценни камъчета на висулки. Не знам някой да има 144 различни сега, а и това не е популярно. Хобито трябва да носи удоволствие на човек и удовлетворение. Сега имам наследена голяма колекция от марки, но нямам интерес и съм добавил за почти 2 години само около 300.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zann
Категория: Забавление
Прочетен: 551362
Постинги: 185
Коментари: 187
Гласове: 1164