Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2013 06:57 - Един необикновен работен ден
Автор: zann Категория: Хоби   
Прочетен: 1670 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.11.2013 06:59


Тези от вас които си мислят, че необъкс е PTC only сайт грешат. Всъщност едно от най-свежите подобрения внесени в сайта се нарича “mini jobs”. Буквално във всеки един момент има налични mini jobs за правене. Те не изискват някаква специална квалификация и в повечето случаи дори са забавни. Сайта предоставя всичката налична информацич или инструменти за да се свърши дадената задача, а от вас се иска да свършите останалото. Какво ще кажете да ползвате googlestreetview в търсене на паркоместа и да ви платят пари за едно кафе.

линк за регистрация:           www.neobux.com/

                Няма ограничение на mini jobs-a които моете да свършите, стига да има такива в наличност. Лесно се привиква към механиката на дейността и някои задачки ще можете да ги правите дори без много да му мислите.

                Сега, идва наред и важния въпрос „ Струва ли си ?“. Със сигурност си струва повече от това да се кликат безцелно препоръчаните линкнати клипове (в ютуб) или новини с които ви засипват директно и индиректно. А ако попаднете на голяма поръчка от подходящите задачки можете да направите няколко долара само за час (зависи от скоростта на връзката ви с интернет). Аз лично съм правил 1.5$ за час, но странците се зареждаха ужасно бавно. Бях попаднал на добра бройка от  „подходящите“ задачи, а именно „потвърдете цената на продукта“ и „ потвърдете марката на продукта“. При тези задачи се изисква да се посетят дадените линкове (най вече към amazon.com) и да се види каква е цената или марката на даден продукт. Неможе да е по-просто от това нали.

              линк за регистрация:   http://www.neobux.com/?r=zann333

                Можете просто да посещавате рекламни страници или да изпробвате нов софтуер, да инвестирате в наемането на referrals или да участвате в лотарията на сайта adprize (аз съм спечелил 75 цента от там за около 2 седмци) и още много други неща. Лично за мен най-лесния, бърз и директен начин за правене на пари е mini jobs - секцията в сайта на необъкс

                Регистрирайте се и започнете с рекламите които ви се предлагат защото те ви дават възможност да участвате в лотарията adprize. Въпреки, че там всичко зависи от късмета, тя не е за пренебрегване защото носи награди от 0.25$ до 90$  на редовните посетители на сайта. Когато посетите рекламните линкове се занимайте с mini jobs-a за деня (меню Offers-mini jobs). Ако всичко върви добре само след няколко посещения ще можете да приведете скромна сума в Paypal акаунта си. УСПЕХ !!! 

               линк за регистрация:   http://www.neobux.com/?r=zann333

image







Тагове:   home,   криза,   money,   Internet,   ден,   дневник,   job,   бизнес,   работа,   пари,   интернет,   печели,   Work,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zann
Категория: Забавление
Прочетен: 548452
Постинги: 185
Коментари: 187
Гласове: 1164