Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2009 19:10 - Смяна на полюсите,Нулева зона,Кристални черепи
Автор: zann Категория: Други   
Прочетен: 22657 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 22.10.2009 10:34


  Сега ще разгледам теорията за смяна на полюсите(polarshift theory):
Според нея предсто ида се разменят северния и южния полюс на Земята което ще предизвика вулканични изригвания и 

земетресения.Учените смятат ,че подобна размяна става веднъж на всеки 10-12 хиляди години,като за последно е станала 
през ледниковия период.Смяна на полюсите тече и сега,като доказателство за това са зачестилите случаи на самоубийства на 
китове,които излизат на брега,тъй като се водят от разместващите се полюси.Скорощното обръщане на полюсите кара магнитното поле на Земята да отслабва непрекъснато. За два-три дена Земята ще остане без магнитно поле, което да я защитава от излъчванията на Слънцето и космичните радиации. В този момент тя ще смени и посоката на въртене. Добрата новина е, че в този момент Земята ще се намира в огромен фотонен облак, който ще я предпази от унищожаване - ще навлезе в този облак в 2009 година.
Нулевата точка(Timewave Zero):Резонанса на Шуман - това е нещо като пулса на Земята, земните вибрации. В продължение на хиляди години резонанса на Шуман е бил 7,8 херца. Започнал е да се ускорява от 1980 г. насам, в началото бавно, а от 1997 все по-бързо. Днес е 12 херца. Ускоряването на вибрациите на земята води до ускоряване на времето - ще рече че 24 часа по часовник отговарят днес на 16 реални часа. Това отклонение, ускоряване на времето ще продължава докато стигне до 13 херца през 2012. Времето което е представлявало 24 часа в 1980 г., в 2012 ще е НУЛА.
  Друго интересно нещо за тази нулева точка което съм чел е ,че ще трае 2 до3 денонощия през които времето ще застине.Онези със силна психика ще преминат в новия свят а останалите би следвало да получат сериозни психически разстройства(това се отнася само за хората).

Просто така ще изредя първите причини начина на живот който водим ,да не продължи особено дълго време.Мисля че всеки се 

е замислял по тези наболели проблеми:

1.Пик на слънчевата активност през 2010-2012г.
2.Пик на световната криза (също около 2012г.)
3.Изпчерпване на ресурсите
4.Пренаселване
5.Опасност от световна война(винаги има такава опасност,говори се че Ванга е предрекла нещо подобно към 2010 година)

Сетих се за нещо по-весело от сценарии за края на света.

Кристалните черепи-Поредното творение на маите.Според легендата има 13 кристални черепа които са скрити и съдържат 

информация за смисъла на живота и това как да избегнем идващия апокалипсис.Мисля ,че има 7-8 намерени черепа.Не всички са изложени в музеи.Самите черепи са в реални размери и са точно копие на човешки череп.Мистериите около тях са следните:
1.Изработени са от много твърд кристал.Смята се ,че и с модерни инструменти ще отнеме години за да се обработи такъвкристал.
2.Хората ,които са имали привилегията да видят някой от черепите на живо разказват за последвали мистични събития в живота си(имаше доста интересни факти относно исторически събития в миналото и реакцията ,която е наблюдавана у някои от черепите по време на тези събития)
3.Черепите имат много сходства със силиконовия чип.Смята се ,че в бъдеще ще можем да извлечем информацията която би трябвало да съдържат.
4.Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп :)
Има много хубави снимки които си заслужава да се видят.
image





Тагове:   смяна,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. amrak - Емиле,
16.08.2009 18:28
поинтересувай се за тороидното магнитно поле на човешкия организъм и какво се случва, когато отсъства земното магнитно поле... понеже хората са свикнали с присъствието на земното поле и не обръщат внимание на собственото си такова, а те определено си взаимодействат. Човешкото поле подлежи на промяна, както и земното.. светлинното тяло генерира това магнитно поле.

Примерът е много елементарен.. малко електротехника. Да кажем, че човекът е една традиционна аудиокасетка с магнитна лента, на която и действа постоянно магнитно поле, чрез което тя приема, обработва информация и съхранява. При отсъствие на нормалното земно магн поле - при смяна на полюсите- касетката остава със своята собствена намагнитеност на лентата и под въздействието на необичайно голямото лъчение на Слънцето и Космоса, т.е. тя остава незащитена, освен ако не генерира стабилно собсвено поле чрез светлинното си тяло, за да създаде поле, достатъчно силно, за да я предпази от облъчването. В този случай могат да станат 2 неща - или облъчването да изтрие всичко от лентата, или да запише "нещо" на лентата..

Тук всичко зависи от едивидуалното съзнание, как ще премине през "нулевото време" и дали ще издържи на честотата, в която ще навлезе Соларната система...
цитирай
2. анонимен - Zannесал си са на някаде ама не в науката
17.08.2009 11:50
"два-три дена Земята ще остане без магнитно поле, което да я защитава от излъчванията на Слънцето и космичните радиации. В този момент тя ще смени и посоката на въртене. Добрата новина е, че в този момент Земята ще се намира в огромен фотонен облак, който ще я предпази от унищожаване - ще навлезе в този облак в 2009 година"

Само в този цитат колкото щеш грешки
- земята няма да си промени посоката на въртене а ще се смени поляритета на магнитното поле
=знаеш ли изобщо какво е фотон? щото това е проста електромагнитна радиация или като за тебе всичко от радио и телевизионни сигнали до светлина и се излъчва постоянно от слънцето към земята
цитирай
3. анонимен - ok
27.10.2009 22:52
ako tova e vqrno koeto kazvate 4e 6te se slu4i prez 2009 malko ne mi se vqrva no ne moga da kaja su6toto za 2010-2012 za6toto imqa o6te mnogo vreme do togava.
цитирай
4. анонимен - AWE HORA -POINFORMIRAITE SE MALKO PREDI DA KONSTATIRATE.
25.01.2010 01:15
1) Zemqta, nqma da si smenq polusite 2012, a slunceto.
2) tova ne opasno a e chast ot jivota ni veche ot mnogo vreme, poradi prostata prichina che se sluchva na vseki 11 godini- prednoto e bilo prez 2001. Az lichno ne si spomnqm nito edin losh moment ot taq godina.

Do kolkoto stava duma za polusite na zemqta, prednata smqna e bila predi 780000 godini, za sledvashtata smqna se govori che e zapochnala , ne nqma 100% potvurdeniq dali e taka i kolko vreme shte produlji.
цитирай
5. анонимен - които знае нека да драсне някои ред
19.09.2010 01:50
сега сме 2010 година пишете ако някои знае повече по темата ,темата е много интересна дано някои да има няква по вярна информация а не да пишите глупости има нещо от което съм чел от разни книжки и има нещо което се вързва ако вникнеш в смисала на някои книжки и навържеш нещата може да му станат на човек ясни някои неща пример книжките на Никола Николов новия ред величията зад маската и други много са за да ги изреждам но като чете човек подобни теми му става интересно и може сам за себеси да си направи извод за някои неща свързани с цивилизацията както и за майте темите и филмчета .Благодаря ако някои е по наясно с тази тема нека напище някои ред
цитирай
6. анонимен - Първо светът щеше да свърши през ...
18.01.2011 01:54
Първо светът щеше да свърши през 1999 на слънчевото затъмнение... После през 2000... После през 2001... Сега последно коя е датата? 2012? Кое й е специалното? Катонасилвате фактите, естествено, че ще намерите връзка между тях. И о, Боже, Земята щяла да си смени полюсите и да остане без магнитно поле за няколко дни??? Хахахахахахаха
цитирай
7. анонимен - aham
30.08.2011 15:39
zna4i vij za sveta koito 6tql da svar6va prez 2001 ami da ti kaja to ot togava se po4na vsi4ko tolkova mnogo navodneniq zemetrasi kriza sega zapo4naha i da se vodqt grajdanski voini navsqkade vulkani izrigvaha tva ne li dostata4no dokazatelstvo koga predi za 10 godini e stavalo tolkova kreti4no po sveta
цитирай
8. анонимен - Хубаво е , че темата е отворена
22.04.2012 16:15
Смяна на полюсите наистина се очаква, както и множество катаклизми, част от които са доста забързани, зачестени в последните 3 години! Ще става и по-страшно, но преди смяна на полюсите, Земята ще спре въртенето си за 3 денонощия, ще навлезе в друг пространствено времеви обсег, ще навлезе в 4- то и 5-то измерение...
Това ще е времето за избягване на последващите катаклизми от смяна на полюсите! Решението всеки взема сам за себе си.
цитирай
9. ggt - Целият филм със субтитри за кристалните черепи:
08.12.2012 18:50
http://www.youtube.com/watch?v=7u7e1LRuiqo
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zann
Категория: Забавление
Прочетен: 548438
Постинги: 185
Коментари: 187
Гласове: 1164