Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2013 09:23 - за кого работи елитът част 1
Автор: zann Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2862 Коментари: 0 Гласове:
0



Снупдог изпълни своя стар хит "Gin & Juice" на тазгодишните MTV EMA. Той несъмнено е един от откривателите на gangsta rap-a, но в днешно време той се опитва да се утвърди като илюминати мафиот. Първото нещо което ни подсказва за това е медальона във форма на совата на Минерва с който се бе закичил по време на изпълнението си (google-ни bohemian grove, owl of Minerva). Ланеца прилича досущ на този на Drake. Да този разглезен женчо, който когато танцува наподобява човек получил пристъп придружен с конвулсивни гърчове. Този символ е нещо като негова "запазена марка", той дори си е татуирал подобно изображение. След като снася $ 50 000 за платинен медальон, той прави копия за близките си.

image


image


image

 

                Изглежда това е следващата стъпка в развитието на кариерата на така наречните рапъри-одобрение от някоя масонска ложа. Първоначално утвърждават имидж на гангстери които имат определена власт на улицата, водят нехаен живот, злоупотребяват с опиати, алкохол и одобряват безпричинното насилие. След като поставят този"светъл пример" в съзнанието на последователите си е време за "the real deal". Интересното е, че самите изпълнители (които определено са със също толкова промит мозък колкото своите фенове) също "еволюират" през годините и това дава едно чувство за автентичност и симпатия сред публиката. Но всъщност всичко около живота на известните личности е точно преценено и запланувано. Та след като вече бъде приет за "лошо момче" за един рапър е време да започне да изгражда един имидж на зряла и уважавана личност с малко по специфичен вид власт. Власт която произтича само от мъдрост, специфични познания за движещите сили във вселената, свръхестествени способности .Това са неща които всяка известна личност може да получи в известна степен от тайните общества заплащайки определена цена. Това са обещанията на самия дявол към Ева когато той я изкушава да престъпи заповедта на Господ.

                След като изяснихме какъв е повтарящия се модел при издигането на една рап звезда, нека видим дали утвърдените рапъри прокламират традициите и символиката на илюминати. Наистина тези неща са много по лесни за забелязване сега отколкото преди 10 години, дори е някак си модерно да бъдеш илюминати марионетка. Все пак, нещата за които ще следим са: утвърждаване на човешките жертвоприношения, мистицизъм(духове, демони, немъртви, скрито познание), самоубийство и обсебване от демон/и (раздвоение на личността е вид демонично обсебване), опиати, гримиране, маскиране, ритуални танци и жестове (последните 5 са запълвали около 80% от живота на древните египтяни. Ако незнаете защо египетските фаранои се смятат за преки наследници на синовете на дявола препоръчвам да направите малко проучване преди да продължите по нататък. Сега нека обърнем внимание на нещата с които се гордеят някои от най-известните рап и хип-хоп изпълнители. В тази част от поредицата статии ще се запознаем с малка част от творчеството на Еминем. Просто темата е прекалено обширна и всеки изпълнител носи нова уникална част от пъзела наречен тотален контрол над съзнанието на масите чрез музикалната индустрия.

image

Еминем бленува да убие жена си Ким и щастливо да танцува на гроба и със дъщера им. Той е толкова последователен в преследване на идеята си, че си е татуирал "Kim- rot in npeace" (гний си спокойно Ким). Можете да чуете не безизвестната песен на певеца "Kim".

image

В друга песен " 97 Bonni & Clyde" Еминем претендира, че изхвърля трупа на майката на дъщеря си с нейна помощ... Еминем претендира, че контактува с дух на име Слимшейди. Той се е превърнал в нещо като неговото второ Аз. В друга своя песен "Stan" той разказва за ревностен негов фен, който също убива бременната си съпруга в НЕГОВА чест. В песента си " Role Model" той казва следното ( рапира):  Follow me and do exactly what the song says. Smoke weed, take pills, drop outta school, kill people and drink. В песента си " I am back" рапърът излага своята гледна точка относно клането в американското училище Columbine (google: columbine highschool massacre). Текста на песента гласи: "I take seven kids from Columbine, stand"em all in line. Add an AK-47, a revolver, a 9 a Mack 11, and that ought to solve a problem of mine. And it"s a whole school of bullies shot up at one time."….

Супер звездите на музикалната индустрия ще ти кажат, че е модерно да бъдеш обсебен от по-висш разум(демон). Те всички боготворят демоните превзели живота им, колкото и болка да им носи това защото вътрешно са обезверени и слаби- не са избрали да се спасят в името на Исус Христос. Може по-нататък да споменем и ритуалите и покварените методи които елитът използва за да вкарат демон в живота на бъдещата музикална звезда.
Ето една малка част от по известните единици (същества) обсебили известни музикални изпълнители

Еминем- Slim Shady
Бионсе- Sasha Fierce
Jay-z - Rainman
Ники минаж- Martha Zolanski.

списъка продължава....
http://mediaexposed.tumblr.com/post/2172727019/music-artists-and-their-evil-alter-egos



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zann
Категория: Забавление
Прочетен: 548503
Постинги: 185
Коментари: 187
Гласове: 1164