Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2011 12:23 - Илюминати култ в спорта
Автор: zann Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10778 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Всички снимки и картинки по-долу са взети от интернет на принципа на случайно търсене. Не знам мога да съм 100% сигурен каква е била тяхната цел. Смятам да представя безпристрастния си анализ върху тях. Тематиката е умишлено подбрана.

 image

 

 

 

Изчадията талисмани на олимпийските игри 2012-та в ЛОНДОН( две симпатични очички(едното лошо другото добро).Това е признание към всевиждащото око- идолът на илюминати.Очите са на фона на дъга. Това  е  вид активация на подсъзнанието на хората които са продукт на програми за контрол над съзнанието.. Само Бог знае какво ще се случи  на олимпийските игри през 2012-та,

 

image

Официалното лого на игрите – може да се чете като ZION- свещения град на Евреите (според Noreagaa- създателя на The arrivals”  именно там илюминати се стремят да призоват антихриста в който вярват.)

 

 

 

image

Официално лого на футболен отбор Манчестър Юнайтед

 

image

Друга гледна точка- не е ли това отново всевиждащото око?

 

 

 

image 

 

Страховития дявол стои точно под кораба. Това може да се тълкува така сякаш дявола е този който командва парада. Петотгълника (където се намират и дявола и кораба) сочи  надолу към дявола Начина на изписване на буквите и представянето на носителя на текста като свитък е подобен на този по който се изобразява божеството на илюминати на гърба на еднодоларовата банкнота.

image

 

image

 

Бербатов на фона на дявола (горе в дясно- ограден е)

image

Рууни и Нани от гледната точка на всевиждащото око (частта от картинката която не е обвито в мрак е с формата на ляво(можеби котешко) око).

 

image

 

Това е театъра на мечтите – както още наричат Олд Трафърд (стадиона на манчестър юнайтед). На заден фон на „Theatre of Dream” се вижда ясно изпизсано “Army”

 

 

image

Всевиждащото око следи всяка стъпка на ЕС.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - :o:
08.11.2011 18:13
потресен съм :o :o :o
цитирай
2. анонимен - Ако се разтърсите ще намерите още ...
09.11.2011 09:05
Ако се разтърсите ще намерите още много неоспорими факти.
цитирай
3. анонимен - QwUoTKNvzIGLTSEi
31.10.2012 16:15
Z6rIqo <a href="http://wudxtjutlrxx.com/">wudxtjutlrxx</a>, [url=http://svqztolnapmm.com/]svqztolnapmm[/url], [link=http://lcyvqyjjyfhq.com/]lcyvqyjjyfhq[/link], http://laxayhtcuahf.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zann
Категория: Забавление
Прочетен: 550720
Постинги: 185
Коментари: 187
Гласове: 1164